24 April 2015

I AM ALIVE, DON'T WORRY!

Assalamualaikum guys!

Hai semua hehe. Dah dua tahun Ezlan menyepi kan? Walaupun Ezlan tahu korang tak rindu Ezlan pun tapi takpa, biar Ezlan je rindu korang. Tujuan Ezlan nak buat blog post ni just nak hidupkan balik status hiatus blog ni. Dah lama sangat rasanya. Skil penulisan yang tak seberapa ni pun dah berkarat sebab dah lama tak mengarang in Malay or English or rojak hehe. But bear with me guys, sebab I just nak update a few things about me yang korang mungkin tak tahu.


1. I'm an Engineering student :)

Ezlan sedang belajar at Kolej MARA Seremban yang terletak di tengah-tengah bandar Seremban (sukahati je) and I'm taking A LEVEL. Wuuu A Level wuuu voguenya. Nak tahu A Level ni apa and macam mana, Google sendiri lol. I'm just joking, in my next post I'll explain macam mana A Level kat KMS ni. That's my real reason of writing this entry pun sebenarnya, I nak enlighten minda bakal-bakal junior tentang how is it like to study A Level in KMS. So take this entry as an intro and nantikan ya!
Me with my KMS T-shirt on :)


2. I am 19 years old already, so tua.

Well technically I still am 18 sebab my birthday is on November 7th, but mengikut kesaintifikan tahun 1996 tu, I am 19. Tbh kan, this age is so boring and stressful tahu? So many things to think about and so many responsibilities to be handled. Rasa macam dah pre-adult. Takpalah kan, it is a step on being independent. Nak belajar overseas katakan, kenalah biasakan hidup macam ni. Sometimes berair mata mengenangkan diri yang dah tua, gosh I miss my school years so much. Sekolah menengah especially. Haritu masa balik rumah, I terlihat my brother's punya librarian punya vest. Tahu tak Ezlan nampak apa? I saw my handmade logo disulam as official logo of my school's library. Rasa terharu yang dirasakan tak dapat Ezlan express betapa happy nya rasa. That feeling of knowing that I left a mark on my previous school, the best feeling ever. Time tulis this section pun still terbayang muka teachers, old friends......ugh I can't take it anymore.
This is the vest that I talked about earlier. My logo *amazed face* p/s: Taklah cantik sangat, but okaylah.

3. Saya ahli Majlis Perwakilan Pelajar.

Well ni macam basi sikit haha. Walaupun next sem nak letak jawatan dah, but still nak cerita hehe. Pada last sem, I was elected as one of the MPP lah bahasa mudahnya, as the ICT and Multimedia EXCO. Serious menangis bila dapat that post since my expertise is not on technologies etc. But, nevertheless I take that as a challenge. Without MPP, I will never know the MPP Family that are so nice walaupun ada sesetengah yang menyakitkan hati, but they are cool liddat. Ada a few nights I think, "Kenapalah kau ambil MPP ni Ezlan?". Well, you know MPP is like the voice of students, by voice, I mean seluruh kaki dan tangan students. We have to plan everything and we work as insiders to make sure student life kat sini lancar but banyak yang tak sedar and tahu mengkritik. It's not an easy task okay. You may not see us do our jobs, but our jobs is not to be publicized pun so silakan hehe. Dah kenapa pulak emo ni kan lol. Nevertheless I rasa sayang dah kat MPP but dalam masa yang sama I tak larat dah actually, nak balance studies semua. So, pray for me well okay!
MPP Chart on the process. Here's me with my partner, Aisyah ^_^

I think tu jelah kot, just a few updates on my life. Taktahulah menarik ke tidak, sebab I takda idea nak bercerita. Sebab I like to keep stories to myself now and then. So lahirlah blog ini sebagai medium kedua saya berkongsi. Fyi, I'm the type of person yang tak suka bercakap untuk express something, I tend to use something else like message, I even prefer WhatsApp than calling. That's why my credit now ada 70++ MYR wuu. Even I pun pening dengan my personality so kalau korang pun pening, samalah kita haha. Btw, I made a lot of amazing friends here in my college but what about best friends? Hmm... that's something to think about later. Until then, thanks for spending your time here ya! I hope you'll have a great year and semoga success selalu.


xoxo Ezlan

No comments:

Post a Comment